Arkisto

Liittymislomake käytössä

MTTL ry jäsenyhdistyksiin liittyminen onnistuu nyt liittymislomakkeen avulla. Liittymisen yhteydessä kysellään tietoja työpaikasta, valitkaa ensin: Puolustusvoimat, ministeriö tai kumppaniyritys kuten Millog. Seuraavassa vaiheessa hakekaa oma joukko osastonne valikosta. Osoitetiedot omasta … Lue lisää

Lue lisää

Sopimusneuvottelut alkamassa

Valtion yleisen sopimuksen paikallisesti sovittavista eristä (järjestelyvara) neuvotellaan henkilöstöjärjestöjen ja työnantajan välillä. Nämä neuvottelut ovat nyt alkamassa. MTTL panostaa erityisesti ESJA -järjestelmän kehittämiseen.

Lue lisää

Jäsenrekisteri poissa käytöstä

Muutoksen johdosta MTTL:n jäsenrekisteriin ei voida tehdä muutoksia 22.12.2017 – 2.1.2018. Tiedotamme, kun uusi jäsenrekisteri on käytettävissä. Jäsenrekisterin ollessa poissa käytöstä olethan yhteydessä perusyhdityksen jäsensihteeriin tai puheenjohtajiin.

Lue lisää

Jäsenkortit tulossa – matkavakuutus 31.12.2017 alkaen

Uudet jäsenkortit ovat postitusvaiheessa ja ne pitäisi toimittaa jäsenille viikolla 52. Mikäli tarvitsette vakuutustodistusta matkaa varten ennen uuden jäsenkortin saamista, niin saatte sen osoitteesta jasenpalvelu@ktk-ry.fi tai KTK:n toimistolle soittamalla 0207 … Lue lisää

Lue lisää

MTTL siirtyy akavalaiseen edunvalvontaan.

MTTL ry:n ylimääräisen liittokokouksen päätösten mukaisesti MTTL ry on 8.11.2017 päättänyt liittyä KTK:n yhteistoimintajäseneksi 31.12.2017 alkaen. Samalla jäsenyys TTT:ssä ja Pardiassa päättyy 30.12.2017.

Lue lisää

ESA LAPPI MTTL:N PÄÄTOIMSEKSI PÄÄLUOTTAMUSMIEHEKSI 1.1.2018

MTTL RY:n hallitus on valinnut yksimielisesti insinöörieverstiluutnantti Esa Lapin MTTL RY:n päätoimiseksi pääluottamusmieheksi 1.1.2018 alkaen. Nykyinen pääluottamusmies insinöörieverstiluutnantti Timo Peltonen siirtyy reserviin 1.1.2018.

Lue lisää

PUOLUSTUSVOIMIEN EROAMISIÄT NOUSEVAT

Puolustusvoimien eroamisiät nousevat. Tasavallan presidentti on 25. elokuuta 2017 vahvistanut lain puolustusvoimista annetun lain 47 §:n muuttamisesta ja määrännyt lain tulemaan voimaan 1. tammikuuta 2018. Eläkkeelle siirtymistä myöhennetään vuodesta 2018 … Lue lisää

Lue lisää

VUODEN 2017 TOINEN TIEDOTE ON JULKAISTU

Vuoden 2017 toinen tiedote on julkaistu. Saat sen luottamusmieheltäsi ja muurista. Valitettavasti tornin kehittäminen on edelleen kesken, joten emme saaneet vietyä tiedotetta sinne. Rauhallista kesälomaa kaikille!

Lue lisää

VUODEN 2017 ENSIMMÄINEN TIEDOTE ON JULKAISTU

Vuoden 2017 ensimmäinen tiedote on julkaistu. Saat sen luottamusmieheltäsi ja muurista. Valitettavasti tornin kehittäminen on vielä kesken, joten emme saaneet vietyä tiedotetta sinne. Rauhallista pääsiäisen aikaa kaikille!

Lue lisää

Petteri Väänänen jatkaa MTTL:n puheenjohtajana

MTTL RY piti liittokokouksen  21.3.2017 Helsingissä. Kokouksessa pohdittiin MTTL:n tulevaisuutta ja päätettiin että hallitus selvittää MTTL:n asemaa järjestökentässä. Kokouksessa valittiin myös erovuorossa ollut puheenjohtaja Petteri Väänänen uudelle kaksivuotiselle kaudelle liiton … Lue lisää

Lue lisää